Nis

Öğrencilerin gelecek tercihlerinde okulumuz Şehit Türkmen Tekin Kız Meslek Lisemizin oynayacağı rol ve sunacağı imkanları anlatmak amacıyla , Merkeze bağlı Ortaokulları tek tek ziyaret edip 8.sınıf öğrencilerimizi bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Nis

Okulumuz Matematik öğretmenleri Betül GÜVEN, Melek TATALAN ve Recep Ali AKYURT'un organize ettiği bilgi yarışmasının kazananı 10 Güzellik Hizmetleri Bölümü öğrencilerimiz oldular. Öğrencilerimizi tebrik eder, hocalarımıza çok teşekkür ederiz.

Nis

MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması" kapsamında Erzurum'da yapılan bölge elemelerine Şef Öğretmenlerimiz Ceren ÇELİK ve Neşe Yılmaz AKTÜRK rehberliğinde katılan öğrencilerimiz Neşe, Sıla ve Öykü Ela kızlarımız YÖRESEL YEMEK dalında 3.'lük kupası alarak bizleri gururlandırdılar. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize  teşekkür eder, nice  başarılar dileriz.

Mrt

SAYIN BAKANIMIZ, PROF.DR. YUSUF TEKİN BEYEFENDİNİN OKULUMUZU ZİYERETİNDEN KARELER

Nis

Planetaryum veya gezegen evinden yansıyanlar

Nis

İŞ-KUR Meslek Danışma Uzmanı Yurdanur Hanım tarafından 11. ve 12 sınıf  öğrencilerimize yönelik İŞ VE MESLEK DANIŞMANLIĞI SEMİNERİ verildi . Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Eğitimin Niteliğini Artırma Eylem Planı kapsamında okulumuz öğretmenleri Büşra TATAR, Serap ŞAHİN ve Meltem DOYURAN hocalarımızın rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından "TASARRUF" konulu gösteri yapıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Cumhuriyet'in 100. Yılında   Anadolu'dan Çanakkale'ye Projesi kapsamında ilimiz toprağını Müdür Yardımcımız Gamze TAN ve Tarih Öğretmenlerimiz Levent TATAR ve Sercan KIVRAKLAR hocalarımızın rehberliğinde, öğrencilerimizin eliyle Çanakkale Şehitliğine sunulmak üzere Çanakkale  Valiliğine gönderdik. Akabinde Çanakkale Şehitliğinden ilimize gönderilen Şehitlik Toprağını ise törende Sayın Valimiz Hayrettin ÇİÇEK Beyefendiye takdim ettik. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı okulumuzda da anlamlı etkinliklerle kutlandı. Emeği geçen ve programı organize eden Sema POLAT ve Neşe YILMAZ AKTÜRK hocalarımız başta olmak üzere tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Şairin dediği gibi:

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;

Toprak, eğer uğrunda ölen varsa Vatandır.

Bu vatanı bizlere armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

VELİ ZİYARETLERİMİZDEN BİR KARE

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜ KUTLAYIP, MEHMET AKİF ERSOY'U ANDIK.

Organizasyonları sebebiyle Serap ŞAHİN ve Meltem DOYURAN hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Ardahan Valiliğ ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün birlikte yürüttülkleri ve Okulumuz bünyesinde yürütülen "Eğitimin Niteliğinin Arttırılması Projesi" kapsamnda Ardahan Valiği tarafından öğrencilerimize TYT ve AYT kitapları sağlandı. Projeye desteklerini esirgemeyen Sayın Valimize ve Milli Eğitim Müdürlüğümüze çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Sivil Savunma Kulübü Öğretmenlerimiz Levent TATAR ve Sercan KIVRAKLAR ve İş Güvenliği Uzmanımız Mehmet ZENGİNAL  hocalarımızın öncülüğünde okulumuzda YANGIN ve DEPREM tatbikatı yapıldı. Hocalarımıza ve ilgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZDEN YANSIYANLAR. EMEĞİ GEÇEN MURAT VE IŞIL HOCALARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ. HER GÜNÜ VE HER ANI EMEK KOKAN KIYMETLİ ANNELERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM KADINLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ.

Mrt

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafında Ardahan Üniversitesi'nde  düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine  Serap ve Işıl Hocalarımızın başkanlığında öğrencilerimizde iştirak ettiler. Davetleri İçin İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.