Mrt

Aile Ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafında Ardahan Üniversitesi'nde  düzenlenen 8 Mart Kadınlar Günü etkinliğine  Serap ve Işıl Hocalarımızın başkanlığında öğrencilerimizde iştirak ettiler. Davetleri İçin İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz.

YEŞİLAY HAFTASINI KUTLADIK.

Etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçen Fatma ÇAKIR hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuzu temsilen katıldıkları Satranç Turnuvasında İl 2.'si olan sevgili kızlarımızı kutluyor ve onlarla gurur duyuyor ve Savaş hocamıza teşekkür ediyoruz.

ARDAHAN'IMIZIN KURTULUŞUNUN 103. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIK

Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırlayıp sundukları programda emeği geçen öğretmenlerimiz Levent, Betül, Furkan, Kibriye ve Fuat hocalarımıza ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Nazik ziyaretleri sebebiyle İl Emniyet Müdürümüz Sayın Gökalp ŞENER Beyefendi ve Ekibine Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi adına şükranlarımızı arz ediyoruz.

SOGEP Kapsamında,

ATSO, SERKA VE KOSGEP Bilgilendirme Semineri düzenlediler.

KOSGEP İl Müdürümüz Ramazan SİVRİ Beyefendi'nin ve  SERKA Ardahan Yetkilisi Utku Beyefendinin sunum yaptığı seminere Ticaret İl Müdürümüz Adem BEYRİBEY Beyefendi ve ATSO Ardahan Genel Sekreteri Aşkın KIZILKAYA Beyefendi de katıldılar. Bu faydalı Seminer sebebiyle kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanın ve Fizik Hocamız Mehmet ZENGİNAL öğretmen ve öğrencilerimize İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ konusunda seminer verdiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz.

Şbt

Ölçme ve Değerlendirme Merkezi Müdürümüz Tahir KOÇAK Hocamız "ÖLÇME VE DEĞERLENDİRME TEKNİKLERİ" konusunda yönetici ve öğretmenlerimizi bilgilendirdiler. Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuzda uzun yıllar idareci ve öğretmen olarak görev yapan ve güzel hatıralar bırakarak aramızdan ayrılan Kıymetli Büşra KAPLAN hocamıza çok teşekkür ediyor, yolun ve bahtın açık olsun diyor ve yeni görev yerinde başarılar diliyoruz.

Güle güle Kıymetli Hocamız.

Ock

SON HAFTA ETKİNLİKLERİMİZDEN (15-19.01.2024)

Hassasiyet göstererek haftamızın dolu dolu geçmesine sebep oldukları için tüm idareci,  öğretmen, personel  ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz. 2. Döneme hasretle görüşmek üzere inşaallah.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ YAZAR BULUŞMALARI kapsamında, Uygulama Anasınıfı öğretmenimiz Hüzeyman KOÇ hocamızın gayretleriyle yavrularımız ünlü Çocuk Edebiyatı yazarlarıyla buluştular.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında daha önce okulumuzda öğretmen olarak da çalışmış olan ve Çocuk Edebiyatı üzerine eserleri bulunan iki Değreli yazarımız Gülşen ÜNÜVAR ve Nurcan YILDIZ EREN hanımefendiler miniklerimizle buluştular.

Çocuklarımızla sohbet edip, yazdıkları kitaplardan okumalar yapan yazarlarımıza ve emeği geçen Hüzeyman Hocamıza Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz.

Program sunuculuğunu okulumuz TDE öğretmeni Serap ŞAHİN'in yaptığı,

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ekrem KÖKSAL tarafından okulumuz öğretmen ve öğrencilerine yönelik İLİMLERİN BİZE ANLATTIKLARI KONULU KONFERANS verildi. Hocamıza  çok teşekkür ediyoruz.

TRT yapımı

AKİF Filminin Gösterimi Yapıldı.

Ara

"TÜRK'ÜN ÖZÜ AKİF'İN SÖZÜ" temasıyla Milli şairimizi andık. Okulumuz TDE öğretmenleri Serap ŞAHİN ve Meltem DOYURAN hocalarımızın rehberliğinde öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu programda Okul Müdürümüz Osman ERDEM'de Akif hakkında konuşma yaptı. Şiirlerin okunduğu, sinevizyon ve orotoryo gösterisinin yapıldığı programda günün anlamıyla ilgili düzenlenen kompozisyon yarışmasında dereceye giren Rana ve Öykü kızlarımıza da ödülleri verildi. Emeği geçen hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

SAĞLIKLI FİZİK İÇİN FİZYOTERAPİ EĞİTİMİ ŞART

Ardahan RAM Fizyoterapisti Cansu Canyurt AKDEMİR tarafından minik bedenlerin sağlıklı gelişimi için , Ana Sınıfı yavrularımıza eğitim verildi. Kendilerine teşekkür ediyoruz.