ARDAHAN / MERKEZ - Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ekm

Katliama maruz kalan ve toprakları işgal edilen Filistinli kardeşlerimizin anısına Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından ilan edilen 3 günlük Milli Yas nedeniyle, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından 1 dakikalık saygı duruşunda bulunularak Bayrayığımz yarıya indirildi.

Ekm

DAMAL OTAĞLI, BURMDERE VE SEYİTÖREN ORTAOKULLARI 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET EDEREK İNCELEMELERDE BULUNDULAR. ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLER , HASSASİYETLERİNDEN DOLAYI OKUL YÖNETİMİNE VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

İlk Yardım Mesul Müdürü  ve Okulumuz Biyoloji Öğretmeni Büşra KABLAN hocamız tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik İLK YARDIM SEMİNERİ verildi. Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle İl Müftü Yardımcısı Sayın Rukiye GÜRLER ULUTAŞ Hanımefendi okulumuz öğretmen ve öğrencilerine "İMAN VE İSTİKAMET" konulu konferans verdiler.

Bu anlamlı güne dair yaptıkları konuşmadan dolayı kendilerine ve Ardahan İl Müftülüğü nezdinde İl Müftümüz Sayın Adem KARADENİZ Hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Billgisi Öğretmenlerimiz Recep YAYLA ve Sema POLAT hocalarımızın organizasyonu ile öğrencilerimiz tarafından sunumu yapılan programımızın onur konukları Şehit Türkan Türkmen TEKİN Ablamızın eşi Gazi Ramazan TEKİN ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aydın ACAY Hocamız aramızdaydı. Programda yaptıkları anlamlı konuşmalarla bizleri duygulandıran Sayın Müdürümüze ve Ramazan TEKİN abimize ve programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Eyl

Ahilik Haftası münasebetiyle Okul Müdürümüz Osman ERDEM tarafından Ahilik kültürü hakkında öğrencilerimize konferans verildi.

2023 EYLÜL DÖNEMİ MESLEKİ ÇALIŞMALARIMIZDAN

2023-2024 Eğitim - Öğretim Yılımızın ilk haftasında dolu dolu geçirdiğimiz MESLEKİ ÇALIŞMA döneminde ilk konuğumuz Ardahan KOSGEP Müdürümüz Ramazan SİVRİ Beyefendi idi. Davetimizi kırmayarak okulumuza teşrif eden ve KOSGEP faaliyetleri hakkında öğretmenlerimizi bilgilendiren Sayın Müdürümüz Ramazan SİVRİ Beyefendiye çok teşekkür ediyoruz.

30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSUNU BİRLİKTE YAŞADIK

Program sunuculuğunu okulumuz Tarih öğretmeni Levent TATAR hocamızın yaptığı programda öğrencilerimizden Sılanur KOÇAK ve Yaren KARADENİZ kızlarımız birer şiir okudular. Tatil olmasına rağmen bir grup öğrenci ve öğretmenimizin de katıldığı Zafer Bayramı Töreni Ardahan'ımızda da çeşitli gösterilerle kutlandı. Nice zaferlere inşaallah.

Ağu

Göreve başladığı yıldan beri 9 yıl okulumuzda çalışıp, adeta okulumuzla bütünleşmiş olan Rehber öğretmenimiz Nurten Hocamızı yeni görev yerine hüzünle uğurladık. Özveriyle yaptığı görevi dolayısıyla kendisine çok teşekkür ediyor ve yeni görev yeri olan TOBB Ortaokulu'nda başarılar diliyoruz.

ÇALIKUŞU DERGİSİ TEMMUZ SAYISINDA BİZ

2023-2024 LGS TERCİHİYLE OKULUMUZA YERLEŞEN KIZLARIMIZA HOŞ GELDİNİZ DİYORUZ

Tem

2022-2023 MEZUNU OLUP SINAVA GİREN VE TAMAMI TERCİH HAKKI ELDE EDEN KIZLARIMIZI TEBRİK EDİYORUZ. DOĞRU TERCİHLE GELİŞTİRECEKLERİ MESLEKİ BECERİLERİNİN HAYATLARINA MUTLULUK KATMASINI TEMENNİ EDİYOR. ALLAH C.C. YOLUNUZU VE BAHTINIZI AÇIK ETSİN DİYORUZ.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin meslek dersleri öğretmenleri rehberliği ile 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı süresince yaptıkları çalışmalardan bir kısmını sergiledikleri etkinliğimiz Sayın Valimiz Hüseyin Öner Beyefendi, Belediye Başkan Yardumcısı Murat ZORBA, Milli Eğitim Müdür Vekili Akın KOÇ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Atanur SARIÇAM, şube müdürlerimiz, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Veliler ve Halktan misafirlerimizinde katılımıyla

Haz

Okulumuz Uygulama Anasınıfı Öğretmeni Hüzeyman KOÇ hocamızın organizasyonuyla , sentetik halı sahada gerçekleştirilen UÇURTMA ŞENLİĞİMİZ minik öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımıyla coşkulu bir şekilde gerçekleştirildi. Başta emeği geçen Hüzeyman KOÇ hocamıza , Nurten ÇAKMAK hocamıza, Değerli Velilerimize ve Sevgili Öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Haz

2023 Mezunlarımıza, yeni sorumluluklara yürürken güle güle deyip başarılar diledik. Aramızda geçirdikleri 4 yıllık zaman diliminde kendilerine emek sarfeden tüm öğretmenlerimize, personellerimize ve ailelerine çok teşekkür ediyoruz.Mezuniyet programını koordine eden başta okul Rehber öğretmenimiz Nurten Hocamız olmak üzere tüm idareci ve öğretmenlerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.

Sevgili kızlarımız yolunuz ve bahtınız açık olsun inşaallah.