Ock

1. DÖNEMİ GÜZEL SESLİ GÜZEL KIZLARIMIZIN MÜZİK ZİYAFETİYLE KAPATTIK. ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN SAVAŞ VE KİBRİYE HOCALARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ock

ARALIK AYI ÖRNEK SINIFIMIZ 9 GÜZELLİK HİZMETLERİ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİNİ  TEBRİK EDİYORUZ. AFERİN GÜZEL KIZLARIMIZA.

Ock

Kendisi de Kütüphaneci olan ve aynı zamanda Büşra Hocamızın kardeşi olan Sultan ARTUT Hanımefendi, bir yıl önce okulumuzu ziyaret ettiğinde bir kaç gününü Okul Kütüphanemize ayırmış ve gerekli düzenlemeler yapmıştı. Kitap ihtiyacımızı yerinde gören Sultan Hanım bir yılllık süre zarfında  başlattığı kampanya ile okul kütüphanemize 2000'in üzerinde kitap kazandırdı. Bununla da yetinmeyen Sultan Hanım en çok kitap okuyan 3 kızımıza bluetooth kulaklık hediye etti. Bu duyarlı davranışı nedeniyle kendisine Şehit Türkmen Tekin MTAL Ailesi adına plaket takdiminde bulunduk. Teşekkürler Sultan Hanım.

Ock

76.Verem Eğitimi ve Propaganda Haftası münasebetiyle İl Sağlık Müdürlüğü Doktorları tarafından okulumuz öğrencilerine yönelik bilgilendirme yapıldı. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Ock

11 Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü öğrencilerimiz, Gamzelim ŞİMAR hocamızın başkanlığında 112 ACİL'i ziyaret ederk incelemelerde bulundular. Kurumun tanıtımında gösterdikleri sıcak ilgiden dolayı başta kurum müdürü Emirhan GÜLTEKİN hocamız olmak üzere, tüm 112 çalışanlarına  şükranlarımızı arz ederiz.

MİNİKLERİN MİKRO DÜNYAYI KEŞFİ

Uygulama Anasınıfı öğrencilerimize yönelik böyle güzel bir etkinliğe vesile olduğu için Okulumuz Rehber öğretmeni ve Psikolojik Danışmanı Nurten ÇAKMAK hocamıza çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Atık yağların çevreye vereceği zararı düşünerek biriktirip katı sabun yapımında kullanan okulumuz Kimya Teknolojileri öğrenci ve öğretmenleri Sena GÖK ve Fatma ÇAKIR hocalarımızın ardından önemli bir hassiyete daha imza atmaktadırlar. Öğrencilerimiz, sabah, öğlen ve akşam yemeklerini yedikten sonra tabaklarında kalan yemek artıklarını Pansiyon Müdür Yardımcımız Hümeyra DEMİRTAŞ hocamız ve YİH Alan hocamız Ceren ÇELİK rehberliğinde hergün biriktirip Ardahan Belediyesi Hayvan Barınağı ekiplerine teslim edererk hayvanlarımızın beslenmesine katkı sunmaktadırlar. Tüm hocalarımıza ve öğrencilerimize hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

KIZLARIMIZ PLANETORYUM'DAYDILAR.

Planetaryum veya gezegenevi, güneşin, yıldızların, gezegenlerin ve diğer gök cisimlerinin yapay görüntüsünün özel bir yansıtıcı yardımıyla kubbe şeklindeki tavana yansıtıldığı gösteri salonlarına verilen isimdir.

Bu güzelliği ilimize kazandıran ARÜ Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BİBER hocamıza ve şahsında tüm ekibine teşekkür ediyoruz.

Ara

Her yıl gelenekselleşen ve her sınıf seviyesinde, bölümlerimizin yarıştığı; Okulumuz Öğretmenlerinden LEVENT TATAR ve Gamze TAN hocalarımızın liderliğinde tüm öğretmenlerimizin katkılarıyla yapılan BİLGİ-KÜLTÜR yarışmasının bu yıl ki galipleri:

9. sınıflarda: 9-AÇG

10. Sınıflarda: 10-MODA

11. Sınıflarda : 11-AÇG

12. Sınıflarda: 12- AÇG  oldular.

Tebrikler güzel kızlarımız, teşekkürler Kıymetli öğretmenlerimiz.

Ara

VELİ ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR.

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nurten ÇAKMAK hocamızın başkanlığında, sınıf rehber öğretmenlerimizin de iştirakleriyle veli ziyaretlerimiz devam ediyor. Hocalarımıza hassasiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Okul Rehber Öğretmenimiz Nurten ÇAKMAK tarafından velilerimize yönelik "Rehberlik Tanıtım Toplantısı" yapıldı. Hocamıza  ve katılımlarından dolayı velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ekm

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce Eğitici Eğitimlerini tamalayan hocalarımızdan Okulumuz Müdür Yardımcısı Hümeyra DEMİRTAŞ tarafından Annelere yönelik kurs verildi.

Ekm

ARDAFED'in Mili Eğitim Müdürlüğümüzle ortaklaşa düzenlediği ve sorumluluğunu üstlendiği Ankara Gezisine katılan kızlarımız mutlulukllarını dile getirdiler. Duyarlılığında dolagı Ardahan Dernekler Federasyonu'na ve organize eden Milli Eğitim Müdürlüğümüze şükranlarımızı arz ederiz.