Haz

Okulumuz Güzellik Hizmetleri Alanı öğrencileri arasında "BECERİ YARIŞMASI" düzenlendi. Öğretmenlerimizin Jüri Üyeliğini yaptığı yarışmada , yeteneğini sergileyen öğrencilerimizden

MAŞA ALANINDA: 1. olan yarışmacı ve mankeni: Sümeyra CANSIZLAR, Melike ŞAHİN

FÖN ALANINDA: 1. olan yarışmacı ve mankeni: Şenay DEMİRCİ, Buse AKTÜRK

ÖRGÜ ALANINDA: 1. olan yarışmacı ve mankeni:  Havin YILMAZ, Melis ŞAHİN oldular.

Onları yetiştiren Kibriye hocamız başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize ve Jüri üyelerine teşekkür ediyor, öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

May

Okulumuz Türk Dili Ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Büşra TATAR, Hakan ALPER ve Mervenur YALÇINKAYA'nın organizasyonuyla, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz şiirleriyle Şairleri andılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyoruz.

May

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI 2023 COŞKUSU:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıkarak Milli mücadele meşalesini yaktığı günün 104. yıl dönümü okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımıyla, coşku içerisinde kutlandı. Emeği geçen tüm öğremenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

May

Okul Tanıtım Gezilerimizden Yansıyanlar:

Okulumuz Rehber Öğretmeni Nurten ÇAKMAK Hocamızın başkanlığında Meslek Dersleri Hocalarımız Sevilay ERDEM, Ceren ÇELİK ile Müdür Yardımcılarımız Hümeyra DEMİRBAŞ ve Gamze TAN'ın da katıldığı tanıtım gezilerimize öğrencilerimizde dahil olarak okul ve bölüm tanıtımlarını yaptılar. Bizlere sıcak ilgisini esirgemeyen Ortaokul Müdürleri ve öğretmen arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.

May

20Mayıs "DÜNYA ARI GÜNÜ"  olması münasebetiyle okulumuz Uygulama Anasınıfı öğrencileri Ardahan Kafkas Arısı Üretimi, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlğğünü ziyaret ettiler. Sanal gözlükle kovan içinde gezip uçtular ve bal topladılar. Yapılan sunumlarla arıları tanıdılar. İkram edilen balları tattılar.

Kurum Müdürü Sinan AYDIN, kurum çalışanı velimiz Esma SARIKAYA ÖZCAN ve öğrencilerimizi içtenlikler karşılayıp ilgilenen tüm çalışanlara ve organizasyonu düzenleyen Değerli Hocamız Hüzeyman KOÇ'a çok teşekkür ederiz.

May

Kültür ve Turizm Bakanlığı- İl Kültür Müdürlüğümüzün koordine ettiği "TÜRK MUTFAĞI ETKİNLİKLERİ" kapsamında ,

22 Mayıs 2023 Pazartesi günü saat 12.15'te Milli Egemenlik Parkı'nda okulumuz olarak yöremize ait lokum ve ısırgan çorbası ikramında bulunduk. Okulumuz öğretmen, personel ve öğrencilerinin hazırladığı yemekleri Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Hocamız Ceren ÇELİK başkanlığında aynı bölüm öğrencilerimiz ikramda bulundular. Ardahan Valimiz Sayın Hüseyin ÖNER'in, Millet Vekilimiz Sayın Kaan KOÇ'un, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erhan BULUT'un ve bir çok daire amiri , STK Temsilcisi ve halkımızın da katıldığı programa ilgi yüksekti. Emeği geçen hocamıza, öğrencilerimize ve personellerimiz Türkan Hanıma, Esma Hanıma, Zeynep Hanıma ve Usta Öğreticimiz Leyla Hanıma; ayrıca bu imkanı sağladığı için İl Kültür Müdürümüz Sayın Uğur DEDE ve ekibine çok teşekkür ediyoruz.

May

Okulumuz Moda Tasarım Teknolojileri Alanı Öğretmenimiz Sevilay ERDEM ve Rehber Öğretmenimiz Nurten ÇAKMAK hocalarımızın organizasyonuyla "Moda Tasarım Bölümü" öğrencilerimizle Fabrikalarda incelemelerde bulunduk.  Kıymetli Hocalarımıza, sıcak ilgilerinden dolayı POLATLAR TEKSTİL ve ARDAHAN TEKSTİL Firma yetkililerine ve ücretsiz ulaşım sağlayan M-Kuzey Firma yetkililerine çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜNÜ KUTLAYIP, MEHMET AKİF ERSOY'U ANDIK.

Okulumuz DİKAB öğretmeni Recep YAYLA ve Matematik öğretmeni Betül GÜVEN hocalarımızın rehberliğinde, öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu programda İstiklal Marşımızın kabul süreci işlenedi ve Milli Şairimiz Mehmet Akif ERSOY anıldı. Hocalarımıza ve öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

Bu yıl Dünya Kadınlar Gününü buruk andık. Deprem Bölgesinden ilimize misafir gelen Adıyamanlı Nuriye Teyzemizle, Malatyalı Zeynep Teyzemizi ziyaret ederek, dünyanın  en büyük emekçileri olan annelerimize bir nebze de olsun moral vermek istedik.

Mrt

Ülkede yaşanan afet sonrasında okulumuzda deprem konulu Psikososyal Destek Programı sunum ve uygulamaları toplamda 22 öğretmen, 9 Veli ve 166 öğrenciyle tamamlandı. Özverili çalışmalarından dolayı başta Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Öğretmenimiz Nurten Hocamız olmak üzere tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan protokol çerçevesinde Trafik Konulu seminer düzenlendi.

Şbt

DEPREMZEDE KARDEŞLERİMİZ İÇİN MODA TASARIM BÖLÜMÜ ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZ TARAFINDAN UYKU TULUMU ÜRETİMİMİZ DEVAM EDİYOR. KISA SÜREDE AFAD ARACILIĞIYLA ELLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ İNŞAALLAH. SEVGİLİ KIZLARIMIZA VE DEĞERLİ HOCALARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜRLER.

Şbt

Bir daha böyle felaketler yaşamamak ümidiyle, depremzede kardeşlerine 1 hafta içerisinde 50000'e yakın ekmek üretip gönderen Yiyecek , İçecek Bölümünde ki sevgili kızlarımıza ve değerli hocalarımıza teşekkürler.

Şbt

Deprem bölgesinde ki depremzede kardeşlerimize yönelik, nakdi desteklerinin yanında ayni desteklerini de esirgemeyen tüm kardeşlerimizden Allah C.C. razı olsun. Allah C.C. bir daha böyle acılar yaşatmasın. Ölenlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, geride kalanlarımıza sabırlar diliyoruz.

Ock

Posof'un Çiçekleri Okulumuzu Renklendirdiler. Sinema gösterimi için ilimize gelen Posof Süngülü İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri okulumuzu ziyaret ederek bizleri şenlendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.